Seppo

Sobre el museu

Arcades

Podrem veure diferents tipus de màquines Arcade, des d'aquelles amb el seu característic moble com podríen ser les mítiques Pong, Space Invaders o de més recents com ara simuladors de conducció (cotxes, motos, avions...) entre les que s'hi podríen destacar Sega Rally, After Burner o fins i tot un exemplar d'Idya de Taito.


Pinballs

Al magnífic museu podrem trobar pinballs tant electromecànics (anys 60-70) com dels més moderns amb sistemes de display (a partir dels anys 80) i fins i tot pantalles d'alta definició (fins l'actualitat), però no podem oblidar-nos que els inicis provenen dels Bagatelle (1910) i també podràn visitar alguns exemplars.


JukeBox

A l'apartat més musical del Museu Sanahuja podrem deleitar-nos amb més de 75 "caixes de música" des de 1905 fins l'actualitat. Destacaríem obres d'art i d'ingenieria com el Piano Nickelodeon de 1917 i d'altres marques prestigioses com ara Rock-Ola, Wurlitzer, Ami, Seeburg, i d'espanyoles com Petaco o Gedasa entre altres.


Slots Machines

En aquesta secció podríem quedar enmeravellats amb màquines de producció totalment artesanal, així doncs, poder observar màquines com la Chicago de 1900, les que es posaven a les portes d'aquells casinos de Nevada amb la seva característica decoració de l'Oest Americà, passant per models molt més recents i acabant per aconseguir predir el nostre futur amb la secció més esotèrica.

Què hi ha?

 • 385

  Pinballs
 • 151

  JukeBox
 • 119

  Slots Machines
 • 120

  Màquines Arcade

Qui som?

QUI SOM

Una col·lecció
ÚNICA

La passió pel mon del joc i l'entreteniment va portar a la familia Sanahuja a adquirir de forma continuada, des de fa 20 anys fins l'actualitat, peces úniques i de col·leccionsita d'arreu del món.


Aquesta col·lecció privada, única al sector, ha estat l'origen d'un dels museus privats més grans d'Europa que mostren la història del sector del joc des dels seus inicis.

CONTACTE

CONTACTA'NS

Contacta amb
NOSALTRES

Posa't en contacte amb nosaltres per rebre informació sobre la nostre col·lecció i sobre com visitar-la.


Mail de contacte
info@museosanahuja.es